MúzeumDigitárFejér

Bezárás
Bezárás
Szent István Király Múzeum - Hetedhét Játékmúzeum, Székesfehérvár Könyvtár [Mad/380-2018]

Kitamura, Tetsuro: The Dolls of Japan

https://fe.hu.museum-digital.org/data/hu-fe/resources/documents/201806/13090355382.pdf (Hetedhét Játékmúzeum CC BY-NC-SA)
Tulajdonos/ jogkezelő: Hetedhét Játékmúzeum (CC BY-NC-SA)
"https://fe.hu.museum-digital.org/data/hu-fe/resources/documents/201806/13090355382.pdf

Tulajdonos/ jogkezelő: 
Hetedhét Játékmúzeum (CC BY-NC-SA)

"https://fe.hu.museum-digital.org/data/hu-fe/resources/documents/201806/13090547056.pdf

Tulajdonos/ jogkezelő: 
Hetedhét Játékmúzeum (CC BY-NC-SA)

"https://fe.hu.museum-digital.org/data/hu-fe/resources/documents/201806/13091539727.pdf

Tulajdonos/ jogkezelő: 
Hetedhét Játékmúzeum (CC BY-NC-SA)

Leírás

Japanese dolls are made from wood, paper, cloth or clay, and a wealth of techniques are employed to create a quiet beauty of expression and a rich display of color. Because they exhibit a high level of artistic workmanship, dollsare no longer confinde to being the simple playthings of children, but have attained the status of a formative art, constituting a separate genre within the field of handicrafts.

Méretek

Színes fotókkal, 30 p.

Kiadás ...
... ki: Zur Personenseite: The Japan Foundation
... mikor
... hol More about the place
Szent István Király Múzeum - Hetedhét Játékmúzeum, Székesfehérvár

Object from: Szent István Király Múzeum - Hetedhét Játékmúzeum, Székesfehérvár

A Hetedhét Játékmúzeum Székesfehérvár történelmi belvárosában, a Hiemer-Font-Caraffa épülettömbben található. Állandó kiállítása két gyűjteményből...

Contact the institution

[Rekord frissítve: ]

Továbbfelhasználással, idézéssel kapcsolatos információk

Az oldal idézése
Az ezen a weblapon található szöveges információk nem kereskedelmi célú felhasználás számára a Creative Cammons 3.0 licence szerint (Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! (CC BY-NC-SA 3.0) szabadon felhasználhatók. A felhasznált szöveges információk forrásaként kérjük, a webes elérhetőség mellett mindenképpen adja meg a tartalomszolgáltató múzeum, köz- vagy magángyűjtemény nevét is. A képi ábrázolásokra (fotókra) vonatkozó szerzői jogi szabályozások a nagy méretben megjelenített képek alatt találhatók (a képek nagy méretben a nézőképekre kattintva jeleníthetők meg). Amennyiben a nagy méretű képek alatt, a jogtulajdonos nevének megadásán túl nincs egyéb szabályozás, a képek nem kereskedelmi célú felhasználására is a Creative Cammons 3.0 licence érvényes. Kérjük, a múzeum, illetve a köz- vagy magángyűjtemény nevét, valamint a jogtulajdonos nevét (amennyiben az a múzeum nevétől eltérő) a publikációban minden esetben feltüntetni. A képi és szöveges tartalmak bármilyen kereskedelmi célú felhasználása kizárólag a közzétételért felelős múzeum, illetve köz- vagy magángyűjtemény engedélyével lehetséges.